I want to be angel....
Anotace: "Když polámeš andělům křídla, oni pláčou. Zlomíš - li jim jejich srdce,krvácí.... Když zradíš jejich lásku...zdá se jim,jako by přestali žít..."
Jen jednou vzlétnu...
jednou..
/Naposled../
Počkej..ještě pár vět...
Chci mít křídla...
/Nemám je už..?/
Obloha zbarvená tuší..
možná tam nahoře šelest křídel slyší...
Létat v oblacích...
odletět pryč,
slyšet malých andílků smích...
/Zmizet.../
Znovu probděná noc...
/Promiň./
..tohle už je moc...
Oči vyhasínají,
už se šeří...
závoj slz v led se mění,
jen svíčka naděje pořád hoří...
Začal padat sníh...
slzy mrznou...
brzy budu anděl...
s minulostí temnou...
Přečteno 435x
Tipy 29
Poslední tipující: lady_esik, Princezna.Smutněnka, Hantec, januve, PPetrushka, Jahodová kopretina, Kristýnka15, Zasněný básník, Agniezka, mauvais-ange, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)