Ty poslední dva veršíky. "co když se duše" atd.
mám takový zvláštní pocit, že ten poslední řádek měl, ... rozum nám zůstane - já bych to viděl spíš takhle: rozum zůstane sám? - možná, že to byl od tebe nějaký fígl, že?
Už jsem Tě odhalil... :)
23.11.2008 16:43:00 | PatriceB