Nejde to...
Anotace: neustále chci ven
Motá mi to hlavu,
a neumím to zastavit,
oběť davu,
nechci to přerušit.
Chci se zničit.
Třetí den, se ve víně utápím,
třetí den, jeho hořkost zakouším.
Do života se nevracím,
svoji duši i tělo utrácím.
Už nemám proč bych žil,
nevím proč bych byl...
Vemte mě pryč, prosím,
vždyť jenom sebe trápím.
S třetím dnem třetí cigaretu zakusím,
tou se jiste zatratím...
Chci pryč, dejte mě pryč,
to už nejsem já..
jenom ostatky!
Tak už říkám po miliónté sbohem,
loučím se se životem.
Ať jde k čertu,
ať jdu k čertu...
Dřív jsem možná něco znamenal,
možná jsem někomu někým byl,
a co jsem to udělal???
Sám jsem se pohřbil...
Kéž bych to mohl prostě jen ukončit,
všechno to tu opustit,
už mě nic netěší,
propadám v neštěstí...
Sám sebe jsem zatratil,
sám sebe utopil.
Dejte mi řešení,
než umřu v trápení.
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)