V oddělení zrcadel
V oddělení zrcadel
nakupuju dárky,
člověk nezná řešení
svojí vlastní války.
Nerozumím obrazům,
které ze skla trčí,
pozoruju odlesky
a ponuře mlčím.
V oddělení zrcadel
zírám do neznáma,
že se člověk nezmění,
to musí být fáma.
Ale velká zrcadla
rozlomená vpůli,
rozhodnou se odlišně,
zlomí tvoji vůli.
V oddělení zrcadel,
zírám na obrazy,
na život už je pozdě
a na smrt ještě brzy.
Přečteno 335x
Tipy 20
Poslední tipující: Tomáš Marný, Holis, Dedillope, Myrja, Lukk, Bíša, Jin, Noc17, Mbonita, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)