Oceánem lásky přes propast věků,
chvílí, jež byla věčnou vteřinou,
místo nohou omýváš srdce mé
a z očí se nám již slzy dál neřinou.
Rozpálený písek, kterým se přesýpáš
do dlaní mých chladivě hojivých,
rozproudí v žilách krev, mé paže Tě ovinou,
ve splynutí duší láskou tak zářivých.
29.12.2019 15:18:38 | Lili Starr