Přítel
Anotace: ....sama sobě přítelem,naslouchej svému srdci
Naslouchej hlasu svého srdce,
v nouzi prý vždycky poradí,
někdy však bije,rychle,prudce,
přesto tě nikdy nezradí.
Pozoruj nebe,
bude zas padat hvězda,
možná ,že máš si něco přát,
možná se přání brzy splní,
nebo tě v dlani bude hřát.
Nebo když ráno,otvíráš oči,
zas cítíš další nový den,
nenech ho protéct mezi prsty,
a plně si ho vychutnej.
Svůj kalich vína,vypij až do dna,
on nejdřív hořkou příchuť má,
však s každým dalším douškem,
není ta cesta zas tak zlá.
Že osud chystá ti překážky?
Ty pokus se je překonat,
nejsi tak zcela sám-bez lásky,
tak snaž se taky milovat.
A začni sama sebou,
to měl by být tvůj první krok,
máš možná trošku pochybnosti,
tak výjde to zas na přesrok.
Přečteno 357x
Tipy 19
Poslední tipující: Lissa, Bíša, Holis, jita.1965, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, enigman, NikitaNikaT., Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)