Zimní
Anotace: To je tím sněhem..
Zmizela..
pára ze rtův jejích,
do rána vplétaje
obrazce z tabáku.
Nezoufej..
mrzký darmoději,
sníh spálí naděje
citových mrzáků.
Zasténals..
obnažen v závějích,
pro milou první sníh
ze křídel trhajíc.
Usínáš..
V kolébce z krůpějí,
prašivý cherubín,
vyjící na měsíc.
Přečteno 414x
Tipy 13
Poslední tipující: jarmil, kikis, BArBArKO, blue, Lilly Lightová, Lady Carmila, jedam, NikitaNikaT., Lasska
Komentáře (5)
Komentujících (5)