Jsi škodná lidí !
Anotace: Proti diktátorům a politickým hrabošům.
Jsi škodná lidí
Chceš-li mít moc a velet nad životy
umíš je n vládnout chladným rozumem
jsi škodná lidí – patříš mezi sloty
koukej se léčit
či raděj opusť tuto zem !
Chceš-li mít majetek a měšec přebohatý
by klaněli a uctívali tě
jsi škodná lidí – patříš mezi sloty
koukej se léčit
neb zajdi na úbytě!
Chceš-li mít moc a majetek
jenž z otroctví pochází jedině
ty nejsi člověk – ty jsi škodná lidí
škoda tě léčit – patříš mezi s…ě.
1979
Komentáře (0)