Když dívce stéká slza po tváři
Když padající hvězda nebe prozáří
Když v bezmoci trhá si vlasy
Když nejradsi by prolomila všechny záterasy
Když ostrý zvuk nebem proletí
Když podlehá dívka prokletí
bezmocné tělo k zemi padá
duše vetru se oddavá
stane se co nemělo se stát
dívka však nemusí již nikomu lhát...