Láska
Brzo k ránu, ale já nedokážu spát,
něco hluboko ve mně, mě nutí vzpomínat.
Chvíle, kdy byla mi vším,
jak mě láska plnila,
byla životem mým...,
to nejhezčí mi dala.
A já bych pro její objetí umřel,
a byl jsem za to štěstí vděčný,
na konec světa pro její úsměv šel,
s ní bych snil sen náš věčný.
Chvíle, kdy pravý klid jsem nacházel,
nevím víc, co to slovo znamená,
tam, kde jsem s ní ulice procházel,
leží teď láska ztracená.
A já se v tom všem utápím,
dusím se snem svým,
žít se mi stalo prokletím,
že nesměl jsem být tvým.
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, BARBYE, Martas1985
Komentáře (1)
Komentujících (1)