Oči

Oči

Anotace: takové to ..okolo nosu nebo tam někde..

Noc den vystřídal,
bych další báseň spřádal,
vám se čestně přiznám,
jsem mimo to vám povídám.

V únavě se hlava točí,
kdo pohlédne do rudých očí?

V bytí se zmítám jako listy ve větru,
čekám až kostky se mnou dohrají tu hru.
A zlámaný větvě ve své přirozenosti,
holé a zkřehlé v zimní tichosti.

Nechtěly být zlámány.

A v únavě se hlava točí,
bože, to jsou oči...

Koruny stromů pro mě už nešumí,
a květy víc nekvetou,
někdy ať člověk dělá co umí,
zůstane jen s vlastní prázdnotou.

A v únavě vlastní oči vidím,
tolik se za ně stydím...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.11.2008
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, BARBYE, Holis, lavec, 6thSun, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jednou přijde zas chvíle, kdy budou stromy šumět a kytky kvést jen pro tebe...Jen věř a nevzdávej to ;)

06.12.2008 15:27:00 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel