řikáme se jak jsou lidi hrozný a kašlou na sebe a přitom jsem takový všichni do jednoho.
20.01.2009 20:51:00 | Mišpule
Je to dobré, leč je tam věc, která se mi moc nelíbila, a to jakási náhodnost v koncovkách přídavných jmen, možná by bylo lepší, kdybys zachoval styl - buď jen spisovné, nebo všude -ej, ale možná to tak být nemusí, těžko povědět.
28.11.2008 22:15:00 | CorrimsonTom