Anotace: Jojoj...nastaly ty těžké chvíle
povedená - závidím všem, kdo nerozumí...
až nebudu mít co říci
a sám v sobě budu mizet
nahodím já úsměv v líci
psát budu kýč za peníze
:)
14.12.2008 13:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Jsou chvíle mlčení a chvíle nesmírné kreativity a obě chvíle jsou velmi požitečné a obě spolu souvisí...ty chvíle přejdou, ale taky nebude naposled! ;)
30.11.2008 12:43:00 | Marco
Dobré je řvát na celý svět, ale někdy je ještě lepší mlčet sám před sebou..i to je druh umění. Takový ten druh, co dnes už skoro nikdo neumí a tak se pomalu považuje za zapomenutý...
Jak velcí jsou básníci duše, básníci ticha!!
29.11.2008 18:49:00 | Chancer