Ulice
Ulice s tichou náplní,
jen mlhy opar se z ní line,
občas se stínem zavlní,
s temnotou noční tiše splyne,
pak studený a vlhký dech,
ti mlčky sjede po zádech,
jen svetlo lampy prosvítí,
lem tvojí tváře zachytí,
pak kroky vedou do neznáma,
však cesta tvá je jednou dána,
a ta tě vede za tvým snem,
pohrává si s tvým osudem,
a pavučinu kolem tebe,
svým zlým i dobrým srdcem přede...
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Holis, Ďábel sám, Teny, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)