Nic není jisté
Bloumám a bloudím,
tam kde prach je,
ve svém snu tu bdím,
naděje?
Nesmysl!
Už je to dávno přes rok,
kdy v divadle jsem tě políbil,
a dnes jsem toho pocitu otrok,
tak hluboko se ve mně usídlil.
Až jsem ho v srdci opět okusil,
má to tak být?
Čím jsem se tak provinil?
Že sám neumím být?
Že láskou chci žít..
Že v nocích toužím hladit,
...tváře anděla...
A kdyby blesk mi srdce rozťal,
snad vytekly by třpytivé slzy,
kéž bych tak hvězdu objal,
ať se mi zjeví brzy...
Jen ony jsou mými společnicemi,
které nikdy nezmizí...
I když, kdo ví?
Nic není jistý...
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, BARBYE, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)