melancholie
Anotace: však to znáte...
slýchám
to ticho, přehlušující moji samotu
dýchám
vdechuji chlad a prázdnotu
vídám
v zrcadle cizí odrazy
poznám
když život mě podrazí
v krvi a bolesti líbám prach
černá kočka nosí strach
a tak se bojím, děsím dalších dní
který z nich bude poslední
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Rootness, brooklyn, Květa, Kristine Clary-Aldringen, Simísek, Teny
Komentáře (1)
Komentujících (1)