Anotace: Každej pokus dobrej.
neprekvapuje me to.. to je bezna vec tady na literu me miluje tak polovina autoru :-DDD
30.11.2008 19:07:00 | saddova
je mi lito, jsou dve veci, ktere ti vyctu... rytmus ti opet nesedi ( nepocitas si zrejme slabiky ), pak v prvni sloce opakujes dvakrat slovo srdce a dal pises slovo nejkratsi a v dalsi sloce je slovo kratka, na tuto basen je to dle me moc stejnych slov, protoze je kratka, obsahove neni spatna,ale jsem toho nazoru, ze v cj je spousta slov, ktera by se sem dala dosadit..
Chtela jsi znat muj nazor, tak tady je..
30.11.2008 19:01:00 | saddova