Pavpar: Jo to by asi pomohlo :) , kde seženu adepta?
Martas: neříkám že je to dobrý, ani špatný... nepotřebuju hodnocení svých výtvorům ,dávám je sem především proto, abych je uchovala...sem takový pako že v pc bych si je asi smazala...
01.12.2008 08:06:00 | Mazlinkaa
Na deprese je nejlepší mazlení
tak Mazlinko
mazli se s někým aspoň
malinko.
30.11.2008 19:50:00 | Paulín