Tma..
Tma je, nič nevidím
voda tu kvapká
mne z toho nehrabe
ak, tak len hrabká
doma som v jaskyniach
vždy, keď sa zaľúbim
z ľadovej vody mám
triašku až po zuby
nehľadám východ von
blúdim skôr zo zvyku
nieto už žiadnych z úst
slov v mojom slovníku
z hlavy mi myšlienky
zvoľna sa stratili
aby sa z čiernej tmy
nikdy nevrátili
pred kým a prečo som
zo svetla utiekol?
nespomínam si sám..
(ak chceš, tak klikni scroll)
Přečteno 300x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, Nocturnal0Light, BARBYE, Lorraine, spare, Holis, NikitaNikaT., Triffid Kolbe, s.e.n, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)