Náznak deprese
Vítr si proplouvá krajinou,
kapky opouští nebe,
já odcházím za jinou,
přitom chci jen tebe.
Meluzína nahlas vzlyká,
samota má přítele,
Quasimodo si na hrb zvyká,
tma se tváří vesele.
Stařec hledá své moře,
slunce nemá svůj stín,
já zasažen nožem
a Neruda neví kam s ním.
Přečteno 356x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, Lilly Lightová, loverose91, Belmon, Jajja, CyaNide
Komentáře (2)
Komentujících (2)