Zrcadlo lhářů...
Tisíce důvodů
klouzajících
se po skle
Tvých
prolhaných
očí.
Tisíce podvodů
zraňujících
zbytky mé naděje,
co se v mých
dlaních
vířivě točí.
Nastavím zrcadlo
před Tvoji tvář,
tak jen pohleď,
podívej,
vidíš?
Tak co dodáš?
Nastavila jsem zrcadlo,
v jehož odrazu je lhář,
tak to dál netaj,
povídej:
Proč mi to děláš?!
...
Přečteno 438x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Vlk v rouše, Holis, el viento, Petbab, enigman, labuť, snupicek, Fighting Dreamer
Komentáře (3)
Komentujících (3)