Obálka s černým pruhem nic hezkého neznamená.
vytahuješ kus papíru s černým okrajem.
Jeho čtení.bolí přitom víc než kde jaká zpráva
všechny starosti náhle nejsou nic.
Není to jen obyčejné psaní něco znamená
náhle u srdce nás bolí a na něco vzpomíná.
Na chvíle s blízkým prožité na chvíle
zlé i dobré.
Není to jen kde jáká zpráva nejde už nic
jediné co nakonec zbývá
Obléknout se do černého a blízkého
vyprovodit.
¨