Deja vue
Anotace: Taky se Vám to stává............
Cílem lehké metastáze,
Deja vue utkvívá do fráze.
Patinou koloritu na obloze,
v císařském řezu na děloze.
Každá doba tratí své hrdiny,
co parafínem překrývají šediny.
V těch dlaních tesáno jest,
eraro humano est!
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: raďo, Alasea
Komentáře (0)