Osud
Anotace: Krátké zamyšlení, někdy asi před 10 lety.
Proč myšlenky utíkají, naděje slábnou?
Proč já mám tuhle nemoc zrádnou?
Modrá je naděje, černá je smrt!
Řekni mi osude, cos mi v kostkách vrh?
Šestka je smrti převozník, čtyřka zas černý hábit.
Řekni mi osude, proč mám být zabit?
Já nechci, nechci, smrti se vzpírám.
Řekni mi osude, proč já umírám?
Mlčíš a na rakev hlínu mi házíš!
Řekni mi osude, proč mě doprovázíš?
Vidím záři měsíce a cítím jeho teplo.
Řekni mi osude, je to nebe nebo peklo?
Přečteno 375x
Tipy 12
Poslední tipující: Zdeněk Farkaš, enigman, hezule, Paulín, Holis, Květka Š., WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)