kačenka z PVC
Mám
ještě šanci žít
s gumovou
kačenkou
na vlnách
houpajíc
přes celý
oceán
na druhý
břeh vany
životní
to sen náramný
až přijdou
potopy
odhodíme
okovy
a vplujeme
do světa
hrdě se
svěžestí
jen já a má
kačenka
z poly
vinyl
chloridu
poplujem na vlně
až na Floridu
taká harmonie
taká symfonie
taká libofonie
až na to
že jsem
alergik
na PVC!
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: xkacerka, Cristinne, Bíša, Flamy, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)