Ultrafialové švestky
ultrafialové švestky mě nijak neuchvátily
infračervené jahody mě nijak neuchvátily
zeleně fosforeskující hrozny mě nijak neuchvátily
becherovka Lemond není ni svět, ni citrón ni becherovka
v mixu mražené zeleniny vždy převládá nejlevnější mrkev
ještě voňavější sprej stejně nepřevoní hovno v hajzlu
ještě lahodnější jogurt je stejný, jen je ho míň
hodinky mají sice krásný design, ale nelze poznat čas
a co já?
jdu spát a čekat, co přinese další den...
dobrou noc milí!
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Cristinne, Bíša, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)