Vlka tichý ryk
Anotace: per-mutace polovičky bez druhé
Otevřu oči - nikdo
Nasaju vzduch - nic
Hmatám kolem - prázdno
Špulím uši z plných plic
Sednu v posteli - slzy
Promnu pěstmi oči - štipot
Upadnu hladem - brzy
Mrazivý pocit - vnitřní pot
Kroky sanitou - bílé peklo
Tekuta hygiena - odtékající
Samota s pastou - zrcadlo
Samota u kavy - nekončící
Cesta ranním šerem - boj
Celodenní boj - šerosvit
Ruleta s revolverem - hoj!
Cesta večerem - nutno snít
Rituály podenní - jdou vhod
Nezáživný život - zvlčivce
Z povztahu manění - očí těkot
Poslední bod - nezastavím se
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna.závist, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)