Dnešní Víra v Dé a Vé
Anotace: tak jen ať žijí Vypravěči "Divných" Veršů...:o)
Dnešní Víra v Dé a Vé
Doby Dobré minuly
Ve Vír víry splynuly
Dobré Dřevo popelem je
Ve Víně pravda už nezeje
Díky Dravcům nepřichází
Víly Vděku - už pouze vrazi
Do Dna pijme svůj kalich touhy
Viny Vpustí na dno své slouhy
Dneškem Však Vůně Víry Vane
Ve Věci Dobré Dnešní Dobou Dané
Dnes Věřím…Ale Zítra?
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)