Melodie snů
Bolestivý úsměšek,
tak jak tenkrát,
ty jak v ulitě šnek,
a já chtěl bych vstát.
Snad není pravda jako ten,
plný bolesti a arogance sen,
je to jako další den,
zbyly zničené trosky jen.
Vstávej, odpoutej se od těch,
očí pálivých,
nehledej v nich více útěch,
útěch bolavých.
Tak dost, takhle to dávno bolet nemá,
už nemá to dál cenu,
tak těžce a zdlouhavě se zapomíná,
po bolestivém snu.
V očích svých jsem,
dávno ničím,
zbytek si vem,
světu nestačím.
Hudba tak nádherně zní,
ač všechno se mění,
nikdy nepřijde zapomnění,
duše má mě uhání.
Jdi k čertu, jdi k ní,
Ještě tu jsi šílenče?
Zazpívej si s námi:
"Girl, boy, girl, boy."
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jedam, *whatsoever*, slečna Nefertiti, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)