V tichu hlavy
Roste další hodina
nabubřelá
plná zbytečných minut
odmítám plout časem
mořská nemoc
děsí mou posádku
rachitických přání
Stydím se myslet
na budoucnost
připadá mi nahá
v kožichu minulosti
potím pár výčitek
adresovaných do lidských schránek
nezvoní ti v uchu?
Zvedám se
jako sebevražedná vlna
sjeď mě s pýchou
přijde pád
v tichu hlavy
pálí se sebevědomí
cítím ve vzduchu strach
dívám se
jak v křeči umírá
další příběh
ani se nepohnu
jsou situace
kterým se nedá zabránit
Přečteno 302x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, NikitaNikaT., Holis, Žqáry, Lota, labuť, saddova, STIMPRE, Aťan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)