Moje duše
Ohořelá chalupa kdes,
vprostřed lesa stojí,
zničená a opuštěná,
každý se k ní bojí.
Spadané z ní trámy černé,
cestu přetínají,
z minulosti nepřeberné,
vždycky leccos tají.
Stavení tak osamělé,
pod temnými stromy,
jak oči ženy ovdovělé,
jak před zbouráním domy.
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, Sladkalu, kikis, ewon, WAYWARD, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)