zprávy, záznamník, tonik, bez slov
Anotace: je to smutný.. protože je mi smutno ,) ale ono bude zas dobře..
Nechávám zprávy na záznamníku,
že odcházím
a pak to zase beru zpět...
Stíhám to během jedný noci několikrát prohodit.
Ani nevím,
jak to obvykle ráno končí.
Možná jenom hořkej tonik
v prasklý skleničce
dokáže spravit mý ranní bolístky
z nevyspání, ze smutku, ze stesku.
Nikdy nepochopíš, jaký to je...
... pít kafe a cejtit fakt hnusnou chuť,
snažit se něco vysvětlit
a nemít slova,
nebýt slyšen.
Tak jak chci,
tak tě miluju,
hledej si v tom lež a klidně i pravdu.
/počítej si procenta,
počítej si co chceš./
Chybíš mi,
když s snažím v noci odejít
a zas to beru zpět...
Několikero rozhodnutí v dlaních,
náš osud v rukou
a přitom mám pocit..
.. zajímá tě to ještě?
Poslechni si záznamník,
udělej si kafe,
umej si hlavu
a nezapomeň za sebou zamknout.
Pokusím se o to samý.
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, el viento, Mademoiselle Drea, J.U. Ray, Fighting Dreamer, lexus, Renatka, Billy Idol
Komentáře (4)
Komentujících (4)