Anotace: Vlastně reakce na dva večery. Jeden byl před týdnem, jeden včera. Byli jsme oba na stejné akci. Chvílema to bylo tak fajn a chvílema zas úplně bez zájmu..a člověk neví, neví..jen se snaží napsat to co je v něm do básničky...
ST! je za obsah, je něčím zvláštní, tak moc pocitový. Báseň je smutná, bolavá, ale přát štěstí druhému, aj když teho člověka svým způsobem milujeme... to je odvaha, velký krok a něco, co umí jen málo lidí... aj já to kdysi udělala...
23.12.2008 19:37:00 | NikitaNikaT.
Jediným lékem na lásku je zase láska..a dokud ji nenajdeš,tak tu ta tíha bude pořád.
15.12.2008 09:24:00 | kleopatra.sedma