Osamělá
Tam ve tmě tiše sama sedí, jen na skle déšť se ozývá,
noc studená a mrazivá a její mysl bloudí v nebi,
tam ve tmě tiše sama sedí a opojena vůní tou, co na rtech jejích ještě zbyla,
jenž nechala tu ústa milá, pár doteků a pohlazení,
jak stýská se, když blízko není ten, kterého má tolik ráda,
jen tikot hodin se do tmy vloudí a lítostivé volání,
co samotu jí zahání, když blízko tebe nesmí být,
tak tiše čeká na svítání, kdy lásky teplo ze tvých dlaní zas přivine ji k sobě blíže
a spatří tvoji krásnou tváři a úsměv, který sluncem září
a srdce naplní ji láskou...
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Ďábel sám
Komentáře (0)