Čas
V tichu místnosti
je slyšet jen tikot ručičky
stále jde dopředu
a s ní můj čas
zastaví někdo
tlukot té písničky
chci býti s Tebou
nezůstat sám
ten čas tak uteče
láska nepřichází
zrcadlo napoví
skoro už pozdě je
ještě pár let
a kouzlo je pryč
srdce však věrné je
jen Ty máš od něho klíč
dveře se otevřou
Tvé oči mi napoví
kdeže sny jsou
co se nám zdávaly
překrásné až k slzám
lákavé proč se nežijí
odpověz Ty tam
na každém z nás záleží
byla by troufalost veliká
začít si láskou překrásnou
co stále se zdává
musím ji nechat opět vyhasnout...
Přečteno 328x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pišák, Holis, NikitaNikaT., BArBArKO, STIMPRE, WAYWARD, Bíša, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)