Víš samota není až tak špatná věc a ne vždycky nepodat ruku znamená nechtít ji podat. Někteří se nej bojí tu ruku podat aby jim nebylo ublíženo, aby do toho nespadli i oni sami. Jen hledej dál a dál cheď tím svým světem,však on se jednou najde někdo kdo ti tu ruku podá a už ji nevezme zpět. věř mi;-)
06.02.2009 20:13:00 | mysicka55