Anotace: Všem moc lásky přeji a krásný předvánoční čas ... musím psát v rychlosti, tak se omlouvám za formu ...
Každý má své bolesti, někdo větší jiný menší... někdo právě umírá, a někdo právě dostal druhou šanci žít...
16.12.2008 10:24:00 | NikitaNikaT.
Jednou přijdou dny, které budou jen bílé, ze sdrce Ti to přeji.. Drž se a přeju lepší dny.. :)
15.12.2008 16:44:00 | LucQa
Jistě někde vykukuje aspoň kousíček štěstíčka,tak ho chytni a usměj se.
15.12.2008 11:31:00 | Květka Š.
Moc Ti přeji vánoce nejen sněhem bílé, ale hlavně zářivé radostí v srdíčku a úsměvy okolních...drž se děvče :)
15.12.2008 11:27:00 | Lorraine