Prázdnota
Anotace: pár černých myšlenek...
Jsem svým vlastním stínem.
Životem býval jsem.
Pokrývám zimou sám sebe,
Zahaluji své vlastní nebe.
Vrhám smutek a chlad na svou vlastní zem.
Jsem svým malým peklem.
Byl jsem Tvůj veliký ráj.
V propastech temna v srdci,
na kostech hodují vlci.
po koních zbyla jen hořící stáj
Jsem svým vlastním smutkem.
Radostí mohl jsem být.
Zadusím každou chvíli
co šťastni jsme spolu byli
Nebudu o Tobě snít.
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)