je to krásné. myslím,že je zbytečné dodávat,že tvoje čtyři řádky vystihnou to, co mě (a jiným)se nepodaří ani když to napíšu na stránku
15.12.2005 11:48:00 | Inies
Ten pocit dobře znám,
když člověk připadá si sám,
má rodiče, práci, mobily, počítače,
avšak pro lásku i když to nepřizná,
někdy v duchu pláče.
12.10.2005 22:10:00 | grázlík
ano připadáme si sami,
přesto jsou lidi co nás chtějí,
jsme jako štěňata na prodej,
a někdy zbydeme na doprodej,
tedy cítíme se tak a přesto nevíme,
že láska se na nás dívá a my stojíme,
a nevidíme NIC!!!
21.09.2005 19:08:00 | jarkaj