Srdce z polystyrenu
Nastoupila noc
(pod záštitou dne)
a rukou sedmiprstou
(bez malíčku)
po lidských srdcích zašátrala.
Vzala mi je
(nezaplatila, mrcha)
pověsila si je na hřebík
(vedle kabátu)
a říkala mu HAJÍ.
Sháněla jsem
(v supermarketu nemají)
až na mezi plevelnaté
(pýrovaté, bojínkaté)
sebrala jsem tajemné PS.
Mám srdce z polystyrenu
(pěnového)
ve skořápce od oříšku
(pozor na louskáčky)
málokdo ho stráví.
Přečteno 551x
Tipy 5
Poslední tipující: Těšínský, Sarcas, brooklyn
Komentáře (0)