Anotace: Všem lásku moc přeji - ať se vaše ústa smějí ... I za mě ...
Nádherny =( ...zkus zapomenout..alespoň na chvilku..zkus vnímat..něco hezkého..nevzdávat se a jít dál..každej má právo na štěstí ../no..to ti tady radí ta pravá,co padá na pusu,kde může =( / přeji ti krásné Vánoce..=)
19.12.2008 20:32:00 | Giginka
Celou tu dobu co čtu Tvé básně prožívam s Tebou to bití a ponížení. Ne fysicky, ale řeknu to ještě jednou, nemůžu jinak, nežli vyjádřit soucit s podle mne nesmírným utrpením, které je Ti způsobováno opakovaně a s bezostyšnou samozřejmostí. Ne, není to samozřejmé a vůbec není normální nakládat svévolně s kýmkoliv, s jakýmkoliv záměrem. Byla Ti a je soustavně odebrávána úcta, která Ti náleží a to bez jakékoliv diskuse. Jsi žena, proto se Tě jako muž zastávám a prosím Tě, neztrácej se v té manipulované destrukci, která je na Tobě páchána tolik let.
19.12.2008 16:37:00 | Petbab
Poslouchej svoje srdce,třeba bude líp,
já ti přeji jenom klidné vánoční svátky.
"Bez slzí a bolesti".
19.12.2008 16:03:00 | Květka Š.
To je pravda, k čertu s formou. Dostaň to ze sebe, ale možná se pokus něco s tou situací udělat. Nejspíš něco hodně zásadního. Přeju ti odvahu!!
19.12.2008 14:53:00 | danaska