Slepé slzy
Slzí tvé slepé oči
jizva co pálí,jak v ráně sůl
ten žár je příliš ostrý
přesto nechceš,aby ohěň vyhasnul
Přeťěžký mozek
jak houba nasátá jedem
rozhozená mozaika bytí
Vysátá chuť z duše
šedé a bolavé srdce
trýznivé tohle žití
Všichni si za sebou táhnem
svůj pytel neštěstí
není vší trýzně pro jednoho
i k tobě si jednou cestu proklestí
Slzí tvé slepé oči
smutně doutnají v ohnivém moři
černé myšlenky v bažinách
temných světů se boří
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: Pešulka, Jin, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)