Čokl (Un chien)
Je ne suis qu´un chien
et la rue ou je viens
et un spectacle de cons.
J´écutes Boris Vian.
Je bois, systématiquement,
pour oblier mes amis.
Nejsem než čokl na ulicích měst
a cesta, kterou se dám vést
je roubená mým bláznovstvím.
Naslouchám písním od Viana
vlastním svým hlasem zmatená
piju, abych zapomněla lidi.
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)