Anotace: Znáte ten pocit?Pocit když ztratíte někoho,koho jste měly opravdu rádi?Kamarád,babička,máma,sestra?I když jim chcete sebe víc pomoc,nemůžete?Nestihly jste jim říct něco moc důležitého,nebo odpustit?...
Život nejsou zdaleka jenom radosti... Co bolí, to přebolí...
Život bývá pěkná svině,
když se změní ve vteřině
jako píseň, když jí z not,
zbude nepotřebný šrot...
15.10.2009 17:23:00 | zzlatý
Začátek je hodně konkrétní, pak se to dobře rozjíždí...na to, že ti je 13 klobouk dolů..;) A upřímnou soustrast...
21.12.2008 15:02:00 | Antonín Sander