Poselství
Duše má umírá ,životem bodnutá od vřetena,
klesá k zemi ,lístek okvětní ,
jenž láskou k tobě ,bijí zvony na nebi.
Slzy z očí tečou ,chladí jak mrazivé vločky na tváři,
chlad nastává ,tělo tuhne a krev pomalu stéká ,
malá to tekoucí řeka.
S posledním dechem jen tobě patří má slova,
která k tobě plachtí dnem i nocí…
co bych dal za to ,aby naší lásce bylo pomoci .
k tobě letí tato slova poselství ,k tobě ,
leč i se zvony bijící nese sova.
Miluji tě !!! Miluji tě !! Miluji tě ! Miluji tě...
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)