A kdyby
A kdybys mojí byla,
oči bych z tebe nespustil,
kdybys mi ruku dala,
už více bych ji nepustil.
A kdybys se mnou byla,
v náručí bych tě konejšil,
kdybys mi své tváře dala,
tak něžně bych je hladil.
A kdybys mě ještě chtěla,
polibky bych tě zahltil,
kdybys mi naději dala,
snad bych zase žil.
A kdybys se mnou mluvila,
slovy bych tě těšil,
kdybys mi duši dala,
snad bych ji pochopil.
A kdybys pro mě byla,
pro tebe bych byl,
kdybys mi srdce dala,
radostí bych jej plnil.
A..
Že to tak nemůže být?
No a?
Mohl jsem chvíli snít.
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, aura0, R., strašidýlko-střapatý, Jana M., Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)