Závan větru
Slabý závan větru
rozhrnul mraky
a slunce se nakrátko
usmálo na svět
bezzubě
a mlčky.
Slabý závan větru
rozfoukal všude
tušení hudby v tichu
klasických harmonií
stálých
a neměnných.
Slabý závan větru
přinesl tušení
trávy pod zetlelým bahnem
ukryté hluboko
stálé
a neměnné.
Slabý závan větru
vykouzlil úsměvy
na tvářích neznámých
smutných a vědoucích,
bezzubých,
mlčky.
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, enigman, Psavec, Simísek, Dračičák
Komentáře (0)