Trnité řeky
Trnité řeky se zabodávají do svých břehů
krve a krve se z nich hrne, oči se strachy třesou
a z bodných ran potůčky pamětí vytíkají ven
budu tu sám, jedinný a zmrzačen
až věže se prohnou pod tíhou popela
a kapela přestane hrát zhrzené chansony
konstrukcím železobetonovým přetrhne se páteř
vyjde najevo, kdo bude se smát...já asi ne
Trnité řeky ropy a benzínu planou v noci
krve a krve a dychtící vlci, oči se hrůzou třesou
a z bodných ran nic než černý hniz odkapává
jsem tu sám, jedinný a zmrzačen
a v troskách a kulisách mocného města
ticho se jen ozývá, nikde nikdo, housle beze strun
prach a špína a cihly a trubky...bordel a mlha
vychází najevo, kdo může se smát...já? já ne...
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Cristinne
Komentáře (2)
Komentujících (2)