Dýchat
Anotace: Rychle vstát, a báseň psát, vnitřek ven dát. Z hluboka dýchat. Spát.
Další chvíle ustanula,
v ní má duše ustrnula...
To kapky... jen ty dopadají,
v parapet náš,
padají kapky na polštář.
Ach vzpomínky, mé, jsou ke mně,
takové...jasné..
tak zřetelné.
Víc než kruté.
/Odháním vás/
Kdo by čekal, že zase uroní,
srdce slzy pro ní,
po takové době,
bude a je ve mně.
/zbytečný čas/
Zoufalství mé vrcholí,
proč ztráta tolik bolí?
Ona jistě dávno neví,
že byl někdo takový.
Jako já...
/i láska snad umírá,/
A ústa má, se otvírají,
z nich prosba planá,
ať to ze mě vyndají...
/tak se zoufalství otevírá/
A víčka slaná,
jen stěží se zavírají...
/před světem./
Ne nechtěl bych být jiný,
jen nevím...
budu-li takový,
budu i dýchat?
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, aura0, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)