Smuteční z nálady
Anotace: ...O ničem a o nikom, přece o všm a všech... A nehádejte se:D
Odproštěně
Shlížím smutkem
Vidím pohled Tvých očí...
Jsi mi tak vzdálen
Přece tak blízko
Tady, v mé hlavě...
Přemítám právě
Jak těžké je být
Samostatnou kapkou
Bez Síly oceánu
Bojím se - netuším čeho
Snad blesků z pozadí skal
Vítr noci až k nim vál
Mou píseň smuteční...
Končí bál
Teď vchází žal
Nad hrobem
Zbytečný(ch)...
Přečteno 404x
Tipy 18
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, lucajda89, Lady Carmila, sondulacek, kikis, Bíša, B.a.r.b.a.r, NikitaNikaT., 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)